divendres, 25 de maig de 2018

Concurs Trivia de la revista Descobrir


Per tercer any, la revista Descobrir ha organitzat el concurs del Monument favorit dels catalans. En aquesta ocasió, el monument vencedor ha estat el monestir de Santa Maria de Vallbona (l’Urgell) i en total s’han registrat més de 200.000 vots. Un autèntic èxit de participació i compromís, com podeu veure.

Paral·lelament, i per primer any, s’ha organitzat un altre concurs, un Trivia, en què els participants havien de respondre, en només 3 minuts, tantes preguntes com poguessin (amb 2 opcions a escollir) relacionades amb la història, l’art i el patrimoni en general del nostre país. D’entre els gairebé 500 participants, vaig ser el que més en va contestar (42 de correctes d’una sola tacada); això em va portar a participar en la gran final, que es va desenvolupar en directe al programa Estat de Gràcia, de Catalunya Ràdio, el passat 17 de maig. La final, emocionant i competida, es va decantar per la meva contrincant, Núria Barbany. Podeu llegir-ne la crònica aquí


El segon premi que em va correspondre consisteix en un abonament anual per a tots els monuments i museus gestionats per la Generalitat de Catalunya, una subscripció anual per a la revista Descobrir i un viatge en globus per a 2 persones! El primer premi consistia en els mateixos abonaments i una estada amb sopar i pernoctació al jaciment d’Empúries. El meu fill M., que em va acompanyar en el concurs a la ràdio, creu que el segon premi és molt millor que el primer, bàsicament perquè, segons diu, a Empúries no se li ha perdut res i pujar en globus li fa mooooolta més il·lusió! I vosaltres, què hi dieu?

En resum, un concurs que em va enganxar des del primer moment, un premi fabulós i una tarda a la ràdio molt agradable amb la companyia dels responsables del programa, Roger de Gràcia, i de les revistes Descobrir, Joan Morales, i Sàpiens, Jordi Creus.


1 comentari:

  1. Primer de tot, felicitar-te per aquest esplèndid segon lloc, i després, reconèixer la sort d'haver coincidit amb tu en el temps i l'espai...

    ResponSuprimeix