dijous, 29 de març de 2012

D'entrada...

Començo amb certa recança i por aquest blog. No n'entenc gaire, francament, i no sé com me'n sortiré. La meva intenció és parlar de la meva feina, de Literat Tours, de les rutes i passejades que faig per Barcelona i Catalunya. Totes les he dissenyat, documentat i treballat jo; la majoria són originals meves i de totes me'n sento especialment orgullós. Aquesta feina em permet conjugar bona part de les meves aficions i gustos: els llibres i la lectura, les biblioteques i la feina de documentació, la feina de cara al públic (escolar o adult), la investigació, la recerca i la posta del dia constant...

La foto la vaig fer jo mateix, ja fa temps, amb una petita selecció d'alguns dels llibres de la meva biblioteca relacionats amb Barcelona i Catalunya. Val a dir que avui, en tinc força més, d'aquest tema!

1 comentari:

  1. Hola Álex, quan es comença tot es fa més complicat, però de ben segur que t'ensortiràs amb el blog. He vist la foto i m'ha fet pensar en la pila de llibres que jo també tinc a casa sobre Barcelona. No me'n cansaré mai de mirar-me'ls. Ànim amb el blog!

    Gemma

    ResponElimina